Vinden

Top Meetings

Top Meetings is een online newsletter die elke derde donderdag van de maand naar 47.000 beslissingsnemers verstuurd wordt.

Hieronder vindt u de meest recente editie, waarin zoals steeds een aantal exclusieve locaties voor meetings, seminaries, incentives, enz. voorgesteld worden.

Arteel Banner NL - 2018

Saillart - finale versie 2018
Saillart
dompelt je onder in een verrassende culinaire wereld.
We leggen de nadruk op creativiteit en authenticiteit en vertonen onze kunsten op evenementen of trouwfeesten. Het resultaat? Glunderende klanten met glunderende gasten. We ontwerpen onze unieke feesten helemaal op uw maat: van verrassende smaken tot een fraai decor. Benieuwd naar uw verrassing? Contacteer ons.

 

Lindner - 2
What’s new?!
WTC Association en Lindner Hotel Antwerp zijn een samenwerking gestart, Lindner Hotel Antwerpen heet dan ook sinds afgelopen 1 september: Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp. Hiermee willen we inspelen op de lokale en internationale zakenwereld. Er komt een volledig nieuwe benedenverdieping met co-working places, meeting corners en state-of-the-art vergaderfaciliteiten, uitgerust met de laatste nieuwe technologische snufjes op vlak van multimedia, geheel in Urban Chic stijl! Op de 12de verdieping kan u terecht in onze World Trade Center Sky Lounge.
Contacteer ons voor meer informatie.
 

Q-Bic 2018

Bij Q-bic vindt u een op-en-top doeltreffende manier om te vergaderen in een aangename sfeer en zonder technische beslommeringen. Business relaties op een professionele manier bijeenbrengen in een uitgeruste omgeving en met het perfecte evenwicht tussen technologie en ontspanning. Vergaderen, opleiden, groepswerk, workshop, brainstormen? Wij verzorgen alles van A tot Z volgens uw wensen. Onze zalen worden in een mum van tijd aangepast voor uw event. Wij bieden u een gevarieerd aanbod aan culinaire mogelijkheden gaande van broodjeslunch tot gastronomisch diner of walking diner. In onze gezellige lounge kan u rustig napraten. Breng gerust een bezoek aan onze zalen, altijd welkom! Of neem contact op om uw evenement tot leven te brengen. Flexibiliteit is onze troef om uw bijeenkomst te doen slagen!

 

Taste Catering - 2018 Think outside the BOX!  Villa Zwart Goud,de woning van de voormalige Directeur-Generaal van de steenkoolmijn van Heusden-Zolder, is een uniek concept voor bedrijven op zoek naar een locatie waarop ze in alle sereniteit en luxe kunnen vergaderen. Dit prachtige art decogebouw werd recent omgebouwd tot een restaurant met 4 unieke vergaderzalen, een mooie tuin, een zonneterras en een verfijnde keuken. Het is tevens de ideale uitvalsbasis voor een begeleide wandeling over de site van de steenkoolmijn. Wat dacht u van een receptie boven op de mijnterril, met een fantastisch zicht over groen Limburg?
Deze nieuwe parel ontdekken? Zie: info@villazwartgoud.be
 

 

 

U heeft mooie vergaderzalen? Een unieke locatie voor meetings, seminaries, congressen, bedrijfsfeesten of andere incentives?

Maak dan een persoonlijke afspraak met 47.000 eventmanagers, marketeers, HR- en PR-managers, management assistants, logistieke managers, salesmanagers en zelfs bedrijfsleiders. Kortom: zij die beslissen of ze hun volgende event bij u organiseren.
 
Stel uw concept voor via onze maandelijkse newsletter Top Meetings.

U communiceert in woord of beeld en kiest uit volgende mogelijkheden:
  • Visual van 500 pixels breed en 150 pixels hoog
  • Tekst van 8 regels met visual 120 pixels breed en 150 hoog
  • Wij zorgen ervoor dat uw creatieve boodschap in de mailbox van 47.000 beslissers terechtkomt, met een link naar een concreet aanbod op uw website.
Zo creëert u snel en efficiënt nieuwe leads.
 
Voor tarieven en reservaties: topregie@trendstop.be