Wie of wat zoekt u?

WIE?

FIRMA, DIRECTIELID, BTW, TELEFOON, FAX

WAT?

ACTIVITEIT, TREFWOORD, MERK, PRODUCT, SECTORINDEX

WAAR?

POSTCODE, GEMEENTE, KIES PROVINCIE
1.444.057 ACTIEVE BEDRIJVEN - 937.083 CONTACTPERSONEN

Top Meetings is een online newsletter die elke derde donderdag van de maand naar 47.000 beslissingsnemers verstuurd wordt.

Hieronder vindt u de meest recente editie, waarin zoals steeds een aantal exclusieve locaties voor meetings, seminaries, incentives, enz. voorgesteld worden.


One Four Seven Break - NL
 

Skyline Communications De Skyline Park Event Space is het ideale decor voor elk soort evenement. Skyline Park is gelegen op een uiterst interessante locatie in hartje West-Vlaanderen en beschikt over een ruime parking. Of u nu een seminarie, training, personeelsvergadering, workshop of productlancering organiseert, u vindt er steeds de perfecte zaal. De vijf evenementenruimtes zijn verdeeld over de twee ultramoderne gebouwen op Skyline Park en zijn flexibel in te richten naargelang uw specifieke noden en het aantal aanwezigen (tot maximum 200 personen). Uiteraard is elke ruimte ook voorzien van alle technische snufjes. Wanneer u een echt onvergetelijke indruk wil nalaten, is het SkyTheater ten zeerste aan te raden, een zaal op 40 meter hoogte die een fantastisch uitzicht op de ruime omgeving biedt.

 
De Montil  - 2018

De Montil bestaat in 2019 precies veertig jaar!
Dit populaire familiebedrijf is nog altijd toonaangevend in de organisatie van feesten, meetings en evenementen. Traditie en ervaring worden nu gekoppeld aan jeugdig enthousiasme want ook de derde generatie heeft intussen zijn intrede gedaan. De Montil beschikt over een aantal polyvalente, modern uitgeruste zalen (van 10 tot 1000 gasten). Ze zijn stuk voor stuk sfeervol en efficiënt ingericht en tillen elke bijeenkomst, receptie of huwelijksfeest naar een hoger niveau. Een professioneel team staat elk moment klaar met topadvies.


 
Taste - Meetings 2018 Waar in Vilvoorde krijgt u de smaak écht te pakken?
Topfood op een toplocatie. Brasserie Taste in Vilvoorde serveert eerlijke klassiekers met de beste producten van eigen bodem. Tafelen staat bij ons in het teken van sfeer en beleving. De lunchformule ‘Just in time’ laat u binnen het uur van een culinair hoogstandje proeven. U doet zaken in stijl en kan voor al uw bedrijfsevents of seminaries in onze inspirerende upper room terecht. Een vergaderzaal, uitgerust met coffee corner, beamer en privé-terras. Plaats in de zaal voor 60 personen (staand), voor 44 personen (diner) en voor 35 personen (tafels in U-vorm). Gratis huur van de zaal vanaf 15 personen inclusief lunch. Parkeerterrein met 130 gratis parkeerplaatsen en verschillende laadpalen. Hier krijgt u de smaak écht te pakken.

 

Seminar at home

Seminar@home, het nieuwe vergaderconcept werkt. Jarenlang was ik verantwoordelijk voor sales&marketing van grote vergaderlocaties en hotels. Enerzijds merkten we dat het voor bedrijven die kwamen vergaderen belangrijk was om professionele faciliteiten, flexibele vergaderpakketten te hebben. Anderzijds wilden de bedrijven iets anders dan in saaie grote onpersoonlijke vergaderzalen te zitten. Wij dachten als we nu eens de positieve elementen van de “klassieke” vergaderlocaties combineren met een oplossing voor de negatieve elementen, dan kunnen we op die manier bedrijven helpen om efficiënter te vergaderen. Zo ontwikkelden we het concept seminar@home. Unieke, inspirerende vergaderlocaties. U huurt geen vergaderzaal, maar een hele locatie. Wij nemen slechts 1 bedrijf aan per dag per locatie zodat u geen last heeft van storende factoren. Professionele vergaderfaciliteiten. Flexibele vergaderpakketten. Ondertussen hebben wij meer dan 10 locaties in België en een heleboel zeer tevreden klanten. Meer informatie of vrijblijvende offerte?  http://www.seminarathome.be/info@seminarathome.be


U heeft mooie vergaderzalen? Een unieke locatie voor meetings, seminaries, congressen, bedrijfsfeesten of andere incentives?

Maak dan een persoonlijke afspraak met 47.000 eventmanagers, marketeers, HR- en PR-managers, management assistants, logistieke managers, salesmanagers en zelfs bedrijfsleiders. Kortom: zij die beslissen of ze hun volgende event bij u organiseren.
 
Stel uw concept voor via onze maandelijkse newsletter Top Meetings.

U communiceert in woord of beeld en kiest uit volgende mogelijkheden:
  • Visual van 500 pixels breed en 150 pixels hoog
  • Tekst van 8 regels met visual 120 pixels breed en 150 hoog
  • Wij zorgen ervoor dat uw creatieve boodschap in de mailbox van 47.000 beslissers terechtkomt, met een link naar een concreet aanbod op uw website.
Zo creëert u snel en efficiënt nieuwe leads.
 
Voor tarieven en reservaties: topregie@trendstop.be