Vinden

Top Meetings

Top Meetings is een online newsletter die elke derde donderdag van de maand naar 47.000 beslissingsnemers verstuurd wordt.

Hieronder vindt u de meest recente editie, waarin zoals steeds een aantal exclusieve locaties voor meetings, seminaries, incentives, enz. voorgesteld worden.


Momenteel kunnen we niet fysiek vergaderen...
Dit zijn alvast een aantal tips voor zodra dat weer mogelijk is.

 

 
Marriott 2020 Make it happen at work
Meetings organiseren waar iedereen op aanwezig kan zijn, wij beseffen dat het niet simpel is. De vergaderzalen in Ghent Marriott Hotel met natuurlijk daglicht zijn de ideale oplossing! Een professionele videoconferentie set-up maakt van de negen verschillende meeting rooms de perfecte plek om uw meeting of event te laten plaatsvinden. Contacteer ons vandaag nog en profiteer vanaf 5 personen van een speciale promotie voor meetings tot 31 augustus 2020.

Warredal Wi-Fi OFF, Nature ON
Recreatiedomein Warredal ligt in Belgisch Limburg, nabij het Nationaal Park Hoge Kempen en het natuurgebied Bergerven. We bieden een totaalbeleving aan de bezoekers in en rondom het natuurdomein. Ontsnap even aan de drukke maatschappij en dompel je in een zee van groen in het Forest Camp. In onze Cosy Cabins, midden in het bos keer je terug naar de essentie en puurheid van eenvoud. Je leert genieten van de kleine dingen en van elkaar. De avonturiers kunnen naar hartenlust klimmen in het Adventure Park. Paardenliefhebbers zijn welkom in Warredal Equestrian Center, the place to be voor regionale en internationale ruiters.

De Montil - logo 2019

We are family
Congrescentrum De Montil is een vaste waarde in het Pajottenland. Dankzij de familiale aanpak is De Montil uitgegroeid tot een venue met een eventhall, een auditorium, 14 zalen en een grote tuin met vijver. Behalve de unieke omgeving en de uitgebreide faciliteiten is de vlotte bereikbaarheid en de centrale ligging een belangrijke troef. Duurzaamheid is een waarde die hoog aangeschreven staat op alle vlakken. Op culinair gebied verwent de chef graag alle bezoekers, van eenvoudige broodjeslunch tot uitgebreid diner.


U heeft mooie vergaderzalen? Een unieke locatie voor meetings, seminaries, congressen, bedrijfsfeesten of andere incentives?

Maak dan een persoonlijke afspraak met 47.000 eventmanagers, marketeers, HR- en PR-managers, management assistants, logistieke managers, salesmanagers en zelfs bedrijfsleiders. Kortom: zij die beslissen of ze hun volgende event bij u organiseren.
 
Stel uw concept voor via onze maandelijkse newsletter Top Meetings.

U communiceert in woord of beeld en kiest uit volgende mogelijkheden:
  • Visual van 500 pixels breed en 150 pixels hoog
  • Tekst van 8 regels met visual 120 pixels breed en 150 hoog
  • Wij zorgen ervoor dat uw creatieve boodschap in de mailbox van 47.000 beslissers terechtkomt, met een link naar een concreet aanbod op uw website.
Zo creëert u snel en efficiënt nieuwe leads.
 
Voor tarieven en reservaties: topregie@trendstop.be