Vinden

Top Meetings

Top Meetings is een online newsletter die elke derde donderdag van de maand naar 47.000 beslissingsnemers verstuurd wordt.

Hieronder vindt u de meest recente editie, waarin zoals steeds een aantal exclusieve locaties voor meetings, seminaries, incentives, enz. voorgesteld worden.

Brouwerij de Koninck - banner NL


Brouwerij de Koninck - 2019 Uw evenement in onze brouwerij
Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende omgeving voor uw volgend event? Op de site van Stadsbrouwerij De Koninck bruist het van de mogelijkheden. Een seminarie in het Brouwershuis, een brainstormsessie in onze VIP Kelder, een meeting tussen de kazen bij Van Tricht, een receptie in De Koninck Bar of walking dinner in de Duvel Bar… Voor elk event bieden wij de gepaste locatie. Neem je gezelschap mee op een interactieve brouwerijtour of trakteer je gasten op een originele workshop 'Meet the Crafts' waar ze kennis maken met onze bieren en de ambachten op de brouwerij (kaas, vlees, chocolade). Mag het iets actiever zijn? Dan is er ook nog het combiticket met The Park - een virtual reality beleving - op slechts 5 minuten wandelen. Alsof dat nog niet volstaat, zijn er diverse cateringmogelijkheden, private parkings, een goede verbinding met de Antwerpse Ring en openbaar vervoer voor de deur. En niet onbelangrijk, je kan bij de stadsbrouwerij ook steeds terecht voor een origineel (eindejaars)geschenk voor klanten en personeel.

Brussels Kart - ronde tafels Vergadering, beurs of diner? Alles is mogelijk bij BRUSSELS KART!
Brussels Kart is een origineel Business Center met een ruime parking en perfect gelegen aan de poort van Brussel, naast de E40 en de Brusselse Ring. Het complex heeft diverse polyvalente zalen voor 5 tot 200 personen waarin elk type van activiteit kan plaatsvinden. Lunchen of dineren kan in de gezellige Brasserie of in één van de zalen. We bouwen de zalen om naar wens: om te vergaderen, in theaterstijl, voor een beurs of om te dineren. Zaal Estoril geeft toegang tot een mooie tuin, ideaal voor een gezellige BBQ of een receptie. Bij mooi weer is het zalig genieten op ons ruim terras. Als incentive zorgt Karting of Helicopter voor een dynamische sfeer!

Bierkasteel - logo 2019 Met jouw bedrijf naar het Bierkasteel
Op zoek naar een unieke eventlocatie in het hartje van West-Vlaanderen? In het Bierkasteel beschik je over alle tools om van jouw bedrijfsevent een groot succes te maken! Op de site van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck in Izegem is er plaats voor elk type bedrijfsevent. Het Bierkasteel biedt plaats aan ruim 250 personen en is gunstig gelegen nabij de afrit van de E403. De ruime parking, de moderne boardrooms en de stijlvolle Balzaal vormen de basis voor jouw event. Maak gebruik van de modernste multimediatechnieken en til jouw event naar een hoger niveau met de inhouse catering. Combineer tot slot jouw event met een rondleiding in de brouwerij, inclusief proeverij. Samen organiseren wij jouw event op maat!

ibis - EMB - 2019 De personeelsfeesten en nieuwjaarsrecepties staan weer voor de deur
Kies voor een unieke ervaring en nodig je personeel uit in een prachtige maritieme omgeving. Waarom je personeelsfeest organiseren bij ibis Styles Zeebrugge? Er is voldoende parkeergelegenheid bij het hotel en wij zijn bovendien vlot bereikbaar via de A11. Er zijn kamers tot 4 personen beschikbaar met mogelijkheid tot late check-out. Koppel een uitdagende teambuilding aan je personeelsfeest en maak er een onvergetelijke ervaring van! Wat dacht je van kiting, blokarten of zeeraften? Boek nu en krijg 5% korting op een teambuildingsactiviteit! Meer informatie over de mogelijkheden? Contacteer ons via H8091-GM@accor.com of op 0498/60.07.15!

Marriott Ghent - banner 2019


U heeft mooie vergaderzalen? Een unieke locatie voor meetings, seminaries, congressen, bedrijfsfeesten of andere incentives?

Maak dan een persoonlijke afspraak met 47.000 eventmanagers, marketeers, HR- en PR-managers, management assistants, logistieke managers, salesmanagers en zelfs bedrijfsleiders. Kortom: zij die beslissen of ze hun volgende event bij u organiseren.
 
Stel uw concept voor via onze maandelijkse newsletter Top Meetings.

U communiceert in woord of beeld en kiest uit volgende mogelijkheden:
  • Visual van 500 pixels breed en 150 pixels hoog
  • Tekst van 8 regels met visual 120 pixels breed en 150 hoog
  • Wij zorgen ervoor dat uw creatieve boodschap in de mailbox van 47.000 beslissers terechtkomt, met een link naar een concreet aanbod op uw website.
Zo creëert u snel en efficiënt nieuwe leads.
 
Voor tarieven en reservaties: topregie@trendstop.be