Wie of wat zoekt u?

WIE?

FIRMA, DIRECTIELID, BTW, TELEFOON, FAX

WAT?

ACTIVITEIT, TREFWOORD, MERK, PRODUCT, SECTORINDEX

WAAR?

POSTCODE, GEMEENTE, KIES PROVINCIE
1.424.799 ACTIEVE BEDRIJVEN - 877.390 CONTACTPERSONEN
  • Opleiding Sales & Marketing 11/09/2018 Kontich (Aurelium) Registratie
  • Nieuw op trendstop.be Check de profielen van Franki, Breuer-Peerboom & FilsBiofresh Belgium en Cobelba.
  • Nieuw: Bestel via Mijn Trends Top extra credit packages om nog meer leads aan bijzonder scherpe tarieven te downloaden.
  • Opleiding Sales & Marketing 09/10/2018 Oudenaarde (Enjoy Today) Registratie
  • Opleiding Balansanalyse 13/09/2018 Kontich (Aurelium) Registratie
  • Opleiding Sales & Marketing 25/09/2018 Brugge (Workaround) Registratie
Content is OFFLINE

 Saillart - Banner 2018

La Réserve - 2018 La Réserve biedt luxe accommodatie aan de oevers van het Zegemeer en op wandelafstand van zee en strand. De 108 kamers, de 5 vergaderruimtes en de balzaal zijn ontworpen met alle comfort. De modernste technologie, natuurlijk daglicht, excellente keuken… of u nu een conferentie, vergadering of bijeenkomst plant, het La Réserve-team garandeert een probleemloos verloop.  Op culinair vlak biedt La Réserve een waaier van mogelijkheden aan. U kan lunchen in de luchtige atmosfeer van de “Bistro” of samenkomen voor cocktails in “Bar 160”. De wellness in de Phyt’s Spa La Réserve, op de 6de verdieping, is een rustig oord gewijd aan uw welzijn.

De Montil 1718 - klein

De Montil is centraal gelegen, vlot bereikbaar en beschikt over een ruime gratis parking. De multifunctionele ruimtes laten toe om voor elk soort feest, evenement of vergadering de juiste setting te creëren. De gasten mogen rekenen op een perfect en persoonlijk onthaal. Ook voor het culinaire gedeelte bent u bij ons aan het juiste adres. Uniek terras voor openluchtrecepties. Prachtige tuin met vijver en een uitgebreide kunstverzameling.


Golden Tulip Westduin - 2018 Golden Tulip Strandhotel Westduin is gelegen in de prachtige provincie Zeeland. Het hotel ligt midden in een schitterend natuurgebied op slechts 50 meter van zee en strand. Er zijn 9 multifunctionele vergaderzalen waar u terecht kunt met gezelschappen vanaf 4 tot 500 personen. De zalen hebben een oppervlakte die varieert van 45m2 tot 500m2. Ze zijn voorzien van daglicht, gratis WiFi, airconditioning en hebben toegang naar buiten.

Thon Hotels Thon Hotel Brussels City Centre biedt je een unieke ruimte waar je tal van spelen kunt beoefenen. Ontdek nu de Game Room en gooi de stress van je af, laad je terug op onder het motto "work hard, play harder". Ga op in een spelletje shuffleboard op onze professionele "Champion" Shuffleboard. Probeer je vaardigheden op onze gigantische voetbaltafel met maximaal 8 personen. Vorm een team voor een spelletje darts en word volledig meegezogen in de virtuele wereld in onze aparte speelzaal. In onze Game room kunnen uw gasten zich naar hartenlust uitleven met een ongelofelijke ervaring in deze gethematiseerde ruimte. Ideaal voor een teambuilding, toch? Open voor iedereen, de Game Room is toegankelijk voor reservaties voor kleine groepen gerelateerd tot het hotel.

Taste Catering - 2018 Think outside the BOX!  Villa Zwart Goud,de woning van de voormalige Directeur-Generaal van de steenkoolmijn van Heusden-Zolder, is een uniek concept voor bedrijven op zoek naar een locatie waarop ze in alle sereniteit en luxe kunnen vergaderen. Dit prachtige art decogebouw werd recent omgebouwd tot een restaurant met 4 unieke vergaderzalen, een mooie tuin, een zonneterras en een verfijnde keuken.Het is tevens de ideale uitvalsbasis voor een begeleide wandeling over de site van de steenkoolmijn. Wat dacht u van een receptie boven op de mijnterril, met een fantastisch zicht over groen Limburg?
Deze nieuwe parel ontdekken? Zie: info@villazwartgoud.be

 

Content is OFFLINE