Wie of wat zoekt u?

WIE?

FIRMA, DIRECTIELID, BTW, TELEFOON, FAX

WAT?

ACTIVITEIT, TREFWOORD, MERK, PRODUCT, SECTORINDEX

WAAR?

POSTCODE, GEMEENTE, KIES PROVINCIE
1.415.249 ACTIEVE BEDRIJVEN - 862.347 CONTACTPERSONEN
  • 27/02/2018 - Trends Top Netwerklunch Contacteer uw regionale accountmanager voor informatie over de netwerklunch in Brussel (Thon Hotel).
  • 01/03/2018 - Trends Top Netwerklunch Contacteer uw regionale accountmanager voor info over de netwerklunch in Leuven (Faculty Club).
  • AI 4 Business Summit The near future of B2B (AED Studios) - More
  • Nieuw op trendstop.be Check de profielen van M.I.G.N.O.N.E., A.C.D., Aquastra-Gevelreiniging en Arcese Transport.
  • Opleiding Sales & Marketing 27/02/2018 Sint-Andries (Workaround) Registratie

Top Meetings is een online newsletter die elke derde donderdag van de maand naar 47.000 beslissingsnemers verstuurd wordt.

Hieronder vindt u de meest recente editie, waarin zoals steeds een aantal exclusieve locaties voor meetings, seminaries, incentives, enz. voorgesteld worden.


banner Hotel-Nazareth-600x150-N

montil_120x150 De vele troeven die De Montil te bieden heeft: 12 verschillende zalen, een evenementenhal, een polyvalente modulaire zaal (1000m2), een auditorium, alle perfect uitgerust. Kunst doorheen het gebouw en de tuin. Vijver en terrassen met sfeervolle tuinverlichting. Uitgebreide cateringservice. Gratis parking tot 500 wagens vlakbij het congrescentrum. Voetbalterrein voor diverse doeleinden. Keer op keer zorgen wij voor een onvergetelijk moment. Meetings, recepties, (walking) diners, netwerkevemeneten, congressen en beurzen, productpresentaties, personeelsfeesten,...  www.demontil.com - info@demontil.com

 

Stiemerheide
Als toegangspoort van het Nationaal Park Hoge Kempen is hotel Stiemerheide een oord waar het goed vertoeven is. Het genereuze panorama over het 18-holes golfterrein en het aangrenzend landschap creëren een landelijke sfeer. De 70 hotelkamers en suites beschikken over alle hedendaags comfort. Met de 8 vergaderzalen (5-300 pers.), de strategische ligging en de grote, gratis met video bewaakte parking, is Hotel Stiemerheide de plek bij uitstek voor dag- of residentiële seminaries. Ons Engelse Hof en de Wintertuin bieden de mogelijkheid voor een bijeenkomst, diner of party. Het sfeervolle indoor restaurant Corneille gaat tot het uiterste. Op hetzelfde domein ligt het unieke restaurant De Kristalijn* waar chef-kok Koen Somers de scepter zwaait. http://www.stiemerheide.be/zakelijk/

 


 

Enjoy Today - Prana - locatie5% korting op jouw vergadering, teambuilding of bedrijfsfeest!
EnjoyToday is een karaktervolle hoeve in Oudenaarde (Vlaamse Ardennen). Elke vergaderzaal heeft zijn eigen karakteristieken: coaching room, creativity room, conference room, panoramic house, garden room 1 en 2,... Alle comfort is standaard aanwezig. Onze locatie is ook perfect voor evenementen, teambuildings of incentives. Wij zorgen voor de uitwerking en begeleiding op onze 2ha grote weide. Uitgebreid aanbod arrangementen en activiteiten voor feesten, inclusief overnachting in onze B&B. Reserveer vóór 30 juni 2018 en geniet 5% korting. (Vermeld code TRENDS2018/1). Meer informatie:
www.enjoytoday.be

 

 


Groenkw_small

 

Seminar@home, het nieuwe vergaderconcept werkt. Jarenlang was ik verantwoordelijk voor sales&marketing van grote vergaderlocaties en hotels. Enerzijds merkten we dat het voor bedrijven die kwamen vergaderen belangrijk was om professionele faciliteiten, flexibele vergaderpakketten te hebben. Anderzijds wilden de bedrijven iets anders dan in saaie grote onpersoonlijke vergaderzalen te zitten. Wij dachten als we nu eens de positieve elementen van de “klassieke” vergaderlocaties combineren met een oplossing voor de negatieve elementen, dan kunnen we op die manier bedrijven helpen om efficiënter te vergaderen. Zo ontwikkelden we het concept seminar@home. Unieke, inspirerende vergaderlocaties. U huurt geen vergaderzaal, maar een hele locatie. Wij nemen slechts 1 bedrijf aan per dag per locatie zodat u geen last heeft van storende factoren. Professionele vergaderfaciliteiten. Flexibele vergaderpakketten. Ondertussen hebben wij meer dan 10 locaties in België en een heleboel zeer tevreden klanten.
Meer informatie of vrijblijvende offerte?  www.seminarathome.be -  info@seminarathome.be

 


U heeft mooie vergaderzalen? Een unieke locatie voor meetings, seminaries, congressen, bedrijfsfeesten of andere incentives?

Maak dan een persoonlijke afspraak met 47.000 eventmanagers, marketeers, HR- en PR-managers, management assistants, logistieke managers, salesmanagers en zelfs bedrijfsleiders. Kortom: zij die beslissen of ze hun volgende event bij u organiseren.
 
Stel uw concept voor via onze maandelijkse newsletter Top Meetings.

U communiceert in woord of beeld en kiest uit volgende mogelijkheden:
  • Visual van 500 pixels breed en 150 pixels hoog
  • Tekst van 8 regels met visual 120 pixels breed en 150 hoog
  • Wij zorgen ervoor dat uw creatieve boodschap in de mailbox van 47.000 beslissers terechtkomt, met een link naar een concreet aanbod op uw website.
Zo creëert u snel en efficiënt nieuwe leads.
 
Voor tarieven en reservaties: topregie@trendstop.be