Wie of wat zoekt u?

WIE?

FIRMA, DIRECTIELID, BTW, TELEFOON, FAX

WAT?

ACTIVITEIT, TREFWOORD, MERK, PRODUCT, SECTORINDEX

WAAR?

POSTCODE, GEMEENTE, KIES PROVINCIE
1.444.171 ACTIEVE BEDRIJVEN - 921.154 CONTACTPERSONEN

Top Meetings is een online newsletter die elke derde donderdag van de maand naar 47.000 beslissingsnemers verstuurd wordt.

Hieronder vindt u de meest recente editie, waarin zoals steeds een aantal exclusieve locaties voor meetings, seminaries, incentives, enz. voorgesteld worden.


Faculty Club Banner NL
 

Jada Events-blue-rhapsody Nieuw event-schip in aantocht! Ontdek hem op 26-11-’18.
Blue Rhapsody wordt het nieuwe paradepaardje in de vloot van BATTOO en zal vanaf mei 2019 beschikbaar zijn voor bijzondere events op het water. Interesse? Kom dan maandag 26 november naar Antwerpen, en ontdek alle mogelijkheden van Blue Rhapsody + de andere schepen van BATTOO. En dat doen we op de Grace Kelly, één van de 4 schepen in de prachtige vloot van BATTOO. Dit unieke yacht kan je dan ook ontdekken, aan de kade van het Nieuw Havenhuis te Antwerpen: Zaha Hadidplein 1. We krijgen graag een seintje vooraf als jij er bij kan zijn, we plannen bezoeken in tussen 10 en 17u. Dit kan via info@battoo.be of Danny 0496 389 790. Mis deze boot niet!

De Montil 17-18

Onvergetelijke momenten beleeft u hier
De Montil
is centraal gelegen, vlot bereikbaar en beschikt over een ruime gratis parking. De multifunctionele ruimtes laten toe om voor elk soort feest, evenement of vergadering de juiste setting te creëren. De gasten mogen rekenen op een perfect en persoonlijk onthaal. Ook voor het culinaire gedeelte bent u bij ons aan het juiste adres. Uniek terras voor openluchtrecepties. Prachtige tuin met vijver en een uitgebreide kunstverzameling.


Logo_SanMarcoVillage Elk feest is een belevenis
Een mooi stukje Italië vindt u bij San Marco Village. Een bekende en felgesmaakte locatie voor feesten, congressen en bedrijfsevents tot 2.000 personen. Door de slimme inplanting van zalen kunnen hier zowel grote als kleine evenementen plaatsvinden. Achter de mooie gevels aan het San Marcoplein bevinden er zich 8 gedecoreerde themazalen, voorzien van alle vergadercomfort. “Wij gaan voor de totale beleving,” zegt Johnny Crijns. “In alles wat we doen staan de wensen van de klant voorop. Wij ademen onze klanten, het zit in ons DNA, en we denken mee tot in de details, tot en met de uitnodiging of het realiseren van een passend eventfilmpje.” Een feest, seminarie of event is niet perfect zonder aangepast eten en drinken. Een eigen team van een 20-tal chefs zorgt daarvoor, met verrassende gerechten. Dat kan gaan van een eenvoudig ontbijt of broodjesmaaltijd tot een meergangenmenu, een Green Egg barbecue, wereldkeuken, …

Stiemerheide Als toegangspoort van het Nationaal Park Hoge Kempen is ons hotel Stiemerheide een oord waar het goed vertoeven is.Het genereuze panorama over het 18-holes golfterrein en het aangrenzend landschap creëren landelijke sfeer. De 70 hotelkamers en suites beschikken over alle hedendaags comfort. Met de 8 vergaderzalen (5-300 pers.), de strategische ligging en de grote, gratis met video bewaakte parking, is Hotel Stiemerheide de plek bij uitstek voor dag- of residentiële seminaries. Ons Engelse Hof en de Wintertuin bieden de mogelijkheid voor een bijeenkomst, diner of party. Het sfeervolle indoor restaurant Corneille gaat tot het uiterste. Op hetzelfde domein ligt het unieke restaurant De Kristalijn* waar chef-kok Koen Somers de scepter zwaait.

U heeft mooie vergaderzalen? Een unieke locatie voor meetings, seminaries, congressen, bedrijfsfeesten of andere incentives?

Maak dan een persoonlijke afspraak met 47.000 eventmanagers, marketeers, HR- en PR-managers, management assistants, logistieke managers, salesmanagers en zelfs bedrijfsleiders. Kortom: zij die beslissen of ze hun volgende event bij u organiseren.
 
Stel uw concept voor via onze maandelijkse newsletter Top Meetings.

U communiceert in woord of beeld en kiest uit volgende mogelijkheden:
  • Visual van 500 pixels breed en 150 pixels hoog
  • Tekst van 8 regels met visual 120 pixels breed en 150 hoog
  • Wij zorgen ervoor dat uw creatieve boodschap in de mailbox van 47.000 beslissers terechtkomt, met een link naar een concreet aanbod op uw website.
Zo creëert u snel en efficiënt nieuwe leads.
 
Voor tarieven en reservaties: topregie@trendstop.be