Wie of wat zoekt u?

WIE?

FIRMA, DIRECTIELID, BTW, TELEFOON, FAX

WAT?

ACTIVITEIT, TREFWOORD, MERK, PRODUCT, SECTORINDEX

WAAR?

POSTCODE, GEMEENTE, KIES PROVINCIE
1.395.230 ACTIEVE BEDRIJVEN - 832.247 CONTACTPERSONEN
 • 10/10/2017 - Opleiding Prospectie Prospecteren en salesmanagement
  Informatie - Registratie
  Q-bic (Herentals)
 • Nieuw op trendstop.be Check de profielen van Belemco, Mondial Gifts, Securitas en BlooLoc.
 • 03/10/2017 - Opleiding Handelscyclus Financiële opleiding
  Informatie - Registratie
  Natch (Lochristi)
 • 10/10/2017 - Trends Top Netwerklunch Contacteer uw regionale accountmanager voor info over netwerklunch Genk (De Kristalijn).
 • 03/10/2017 - Trends Top Netwerklunch Contacteer uw regionale accountmanager voor informatie over de netwerklunch in Izegem (Bierkasteel).

Top Meetings is een online newsletter die elke derde donderdag van de maand naar 47.000 beslissingsnemers verstuurd wordt.

Hieronder vindt u de meest recente editie, waarin zoals steeds een aantal exclusieve locaties voor meetings, seminaries, incentives, enz. voorgesteld worden.


banner 1


van der valk_Meeting-Room-Parijs-120x150

Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw volgende vergadering, evenement of teambuilding? Dan bent u bij Hotel Beveren aan het juiste adres! Met een centrale ligging vlakbij Antwerpen is het hotel heel eenvoudig te bereiken en bovendien zijn er ook 220 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. De 13 multifunctionele zalen zijn stuk voor stuk sfeervol en comfortabel ingericht en geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Elke zaal beschikt over de juiste faciliteiten, ook hebben ze allemaal daglicht en een eigen terras. Met vijf vergaderkamers in de vergaderclassificatie behalen wij het maximum. Ons professioneel Sales & Banqueting team denkt namelijk met de klant mee, waardoor elke meeting of teambuilding een succesverhaal wordt!


Marriott Ghent TM dec16 Ghent Marriott Hotel is gelegen aan de Korenlei, het historische hart van Gent en opende haar deuren 20 maart 2007. Het hotel beschikt over 150 uiterst comfortabele kamers en suites. Daarnaast zijn er 9 vergaderzalen, Poppi Coffee & Wine Bar, Brixx Cellar Lounge en een in-house culinair restaurant met terras en uitzicht over rivier de Leie en de historische gevels van de Graslei. Er is gratis WIFI. Gasten kunnen betalend parkeren in de eigen parkeergarage onder het hotel. Het hotel behoort al jaren tot de Europese top op het gebied van gastvrijheid en werd bekroond door TripAdvisor tot beste hotel van België. www.marriottghent.com

Krekelhof-120x150

Orangerie & Feestzaal Krekelhof in Kuringen is een unieke locatie voor het organiseren van feesten, recepties en seminars. Op het gelijkvloers bevinden zich de stijlvolle, polyvalente zalen; daarnaast een ruime orangerie op de eerste verdieping met een mooi uitzicht op de tuin en het Albertkanaal. Of het nu een verjaardagsfeest is, een communie of een bruiloft, gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen helpen je graag bij het samenstellen van een menu of een specifieke inrichting. Voor het menu wordt steeds gewerkt met verse ingrediënten seizoensproducten. Tijdig reserveren is de boodschap!


good2cu_brandkast

Voor de zeer veeleisende vergaderaars … die graag door een brandkastdeur de industriële Loft binnenkomen, en hun glazen tafel uit het plafond zien neerkomen. Of die graag hun naam in het zand geschreven zien. Of wc-papier in aangepaste kleuren wensen. Wat er nog anders is in de Magical Meeting Loft? Alles. Waar anders heb je je eigen butler? Of knusse lounge zetels en fashion stoelen? Je eigen boksbal? En waar mag je graffiti achterlaten? De Good2cu loft in hartje Mechelen geurt naar de luxe en knipoogt naar de creatieve brainstormer, de gewillige teambuilder of de zakelijke beslisser. Geniet van de culinaire verwennerij of verkies de koken-voor-elkaar-formule waarin je het opneemt tegen Jeroen Meus. It will be Good2cu!


U heeft mooie vergaderzalen? Een unieke locatie voor meetings, seminaries, congressen, bedrijfsfeesten of andere incentives?

Maak dan een persoonlijke afspraak met 47.000 eventmanagers, marketeers, HR- en PR-managers, management assistants, logistieke managers, salesmanagers en zelfs bedrijfsleiders. Kortom: zij die beslissen of ze hun volgende event bij u organiseren.
 
Stel uw concept voor via onze maandelijkse newsletter Top Meetings.

U communiceert in woord of beeld en kiest uit volgende mogelijkheden:
 • Visual van 500 pixels breed en 150 pixels hoog
 • Tekst van 8 regels met visual 120 pixels breed en 150 hoog
 • Wij zorgen ervoor dat uw creatieve boodschap in de mailbox van 47.000 beslissers terechtkomt, met een link naar een concreet aanbod op uw website.
Zo creëert u snel en efficiënt nieuwe leads.
 
Voor tarieven en reservaties: topregie@trendstop.be