Wie of wat zoekt u?

WIE?

FIRMA, DIRECTIELID, BTW, TELEFOON, FAX

WAT?

ACTIVITEIT, TREFWOORD, MERK, PRODUCT, SECTORINDEX

WAAR?

POSTCODE, GEMEENTE, KIES PROVINCIE
1.460.988 ACTIEVE BEDRIJVEN - 1.390.432 CONTACTPERSONEN
DHK Aluminium Plastics

Top Meetings is een online newsletter die elke derde donderdag van de maand naar 47.000 beslissingsnemers verstuurd wordt.

Hieronder vindt u de meest recente editie, waarin zoals steeds een aantal exclusieve locaties voor meetings, seminaries, incentives, enz. voorgesteld worden.


Sidi Foodinvest - banner

Brussels Kart - ronde tafels

Vergadering, beurs of diner? Alles is mogelijk bij BRUSSELS KART!
Brussels Kart is een origineel Business Center met een ruime parking en perfect gelegen aan de poort van Brussel, naast de E40 en de Brusselse Ring. Het complex heeft diverse polyvalente zalen voor 5 tot 200 personen waarin elk type van activiteit kan plaatsvinden. Lunchen of dineren kan in de gezellige Brasserie of in één van de zalen. We bouwen de zalen om naar wens: om te vergaderen, in theaterstijl, voor een beurs of om te dineren. Zaal Estoril geeft toegang tot een mooie tuin, ideaal voor een gezellige BBQ of een receptie. Bij mooi weer is het zalig genieten op ons ruim terras. Als incentive zorgt Karting of Helicopter voor een dynamische sfeer!


 
Level2

Level2, een gegarandeerd succes voor uw bedrijf!
Heeft u een bedrijf en wilt u een bedrijfsevenement organiseren? Seminaries, vergaderingen, conferenties, teambuilding... Wat de gelegenheid ook is, Level2 is er voor u! Level2 biedt een unieke ruimte aan in Wépion in de regio Namen. Deze uitzonderlijke plek wordt gekenmerkt door de industriële en eigentijdse decoratie, op een ecologisch verantwoorde manier ontworpen. Ons team van professionals zal er alles aan doen om uw evenement tot een succes te maken dankzij onze ALL-IN formules. De ruimte beschikt tevens over de nieuwste technologieën op het gebied van geluid en licht. Kortom, Level2 is dé plek voor u!


 
Saillart - finale versie 2018

Saillart dompelt je onder in een verrassende culinaire wereld.
We leggen de nadruk op creativiteit en authenticiteit en vertonen onze kunsten op evenementen of trouwfeesten. Het resultaat? Glunderende klanten met glunderende gasten. We ontwerpen onze unieke feesten helemaal op uw maat: van verrassende smaken tot een fraai decor. Benieuwd naar uw verrassing? Contacteer ons!

 

Pillows Grand Hotel - LOF NL

 

 


U heeft mooie vergaderzalen? Een unieke locatie voor meetings, seminaries, congressen, bedrijfsfeesten of andere incentives?

Maak dan een persoonlijke afspraak met 47.000 eventmanagers, marketeers, HR- en PR-managers, management assistants, logistieke managers, salesmanagers en zelfs bedrijfsleiders. Kortom: zij die beslissen of ze hun volgende event bij u organiseren.
 
Stel uw concept voor via onze maandelijkse newsletter Top Meetings.

U communiceert in woord of beeld en kiest uit volgende mogelijkheden:
  • Visual van 500 pixels breed en 150 pixels hoog
  • Tekst van 8 regels met visual 120 pixels breed en 150 hoog
  • Wij zorgen ervoor dat uw creatieve boodschap in de mailbox van 47.000 beslissers terechtkomt, met een link naar een concreet aanbod op uw website.
Zo creëert u snel en efficiënt nieuwe leads.
 
Voor tarieven en reservaties: topregie@trendstop.be