Vinden

Top Meetings

Top Meetings is een online newsletter die elke derde donderdag van de maand naar 47.000 beslissingsnemers verstuurd wordt.

Hieronder vindt u de meest recente editie, waarin zoals steeds een aantal exclusieve locaties voor meetings, seminaries, incentives, enz. voorgesteld worden.


Momenteel kunnen we niet fysiek vergaderen...
Dit zijn alvast een aantal tips voor zodra dat weer mogelijk is.

 

 
Ibis - strand Teambuildig aan zee 
Niets beter om de oude, leuke werksfeer weer op te nemen dan een teambuilding aan zee. Zeker na deze periode kan een teambuilding de ideale boost geven om er samen weer allemaal in te vliegen. Verder blijft een goede teamsfeer de dag van vandaag cruciaal. Koppel daarom een uitdagende teambuilding aan jouw seminarie en maak er een onvergetelijke ervaring van! Zo biedt ibis Styles Zeebrugge verschillende topactiviteiten aan zoals blo-karten op het strand, zeerafting, garnaalkruien of een segway citytour bijvoorbeeld. Zin om de banden binnen jouw team terug te versterken? Wij bespreken graag de mogelijkheden en organiseren een spetterende teambuilding aan zee die je nooit meer zult vergeten!

M-Museum - gevel

M-Museum digitaal
Het museum is gesloten. De evenementenwerking ligt stil. De zomer komt eraan, wat voor M gelijk staat met de drukste periode van het jaar met heel wat evenementen waaronder openingen van nieuwe expo’s, lezingen, verschillende bedrijfsevenementen en het M-IDZOMER-festival in de tuin. We wachten (on)geduldig af. Intussen doen we er ook alles aan om M tot bij al onze bezoekers te brengen. Zo creëerden we het concept ‘Beleef M digitaal’. Blijf je graag op de hoogte van onze (digitale) initiatieven en mogelijkheden? Schrijf je dan hier in op de B2B-nieuwbrief.


Center Parcs Europe 2020

Bedrijfsuitje en accommodatie in Center Parcs en Sunparks België?
Business Solutions biedt u in Center Parcs en Sunparks een zéér breed scala aan zakelijke oplossingen. Wij verzorgen met veel genoegen uw vergaderingen, bedrijfsuitjes, overnachtingen, bedrijfsfeesten en evenementen in één van onze parken. Kom zeker onze zakelijke mogelijkheden ontdekken in ons totaal vernieuwde park in De Haan. Vlak bij huis en “alles onder één dak, gelegen te midden van de natuur, met overnachtingsmogelijkheden voor 1 tot ruim 3500 gasten en multifunctionele vergaderzalen". Tot binnenkort in één van onze parken!


U heeft mooie vergaderzalen? Een unieke locatie voor meetings, seminaries, congressen, bedrijfsfeesten of andere incentives?

Maak dan een persoonlijke afspraak met 47.000 eventmanagers, marketeers, HR- en PR-managers, management assistants, logistieke managers, salesmanagers en zelfs bedrijfsleiders. Kortom: zij die beslissen of ze hun volgende event bij u organiseren.
 
Stel uw concept voor via onze maandelijkse newsletter Top Meetings.

U communiceert in woord of beeld en kiest uit volgende mogelijkheden:
  • Visual van 500 pixels breed en 150 pixels hoog
  • Tekst van 8 regels met visual 120 pixels breed en 150 hoog
  • Wij zorgen ervoor dat uw creatieve boodschap in de mailbox van 47.000 beslissers terechtkomt, met een link naar een concreet aanbod op uw website.
Zo creëert u snel en efficiënt nieuwe leads.
 
Voor tarieven en reservaties: topregie@trendstop.be