Vinden

Positief hoekje

We lezen veel negatieve berichten rond ondernemen in tijden van corona. Bedrijven staan onder druk en hebben het zelfs moeilijk om hun hoofd boven water te houden. Gelukkig slagen veel ondernemingen er ook in deze context in om hun bedrijfsmodel overeind te houden, bij te sturen en zelfs te groeien. We delen graag een aantal positieve getuigenissen van onze klanten.

Support
“Omdat we onze klanten altijd en zéker in deze moeilijke tijden willen bijstaan met raad en daad, hebben we onze supportafdeling verder uitgebouwd. Sinds kort is Kurt Wouters een nieuwe kracht binnen de Wings-helpdesk. Hij versterkt een gedreven team en samen helpen ze onze klanten met veel enthousiasme op een snelle en correcte manier. Met Kurt erbij bestaat onze supportafdeling nu uit vier gemotiveerde medewerkers. Welkom in ons team, Kurt!”
(Jan en Mark Sprengers - Zaakvoerders Wings Software)
Over Wings Software

Heropstartplan
“Op vraag van één van onze klanten hebben we snel een heropstartplan uitgewerkt. Iedereen kreeg een opleiding om de nieuwe afspraken te leren kennen. De werkposten waar social distancing niet kon worden gewaarborgd zijn aangepast zodat onze mensen fysiek niet met elkaar in contact konden komen. Ook was er een ontsmettingsplan om niets aan het toeval over te laten. Iedereen heeft er aan gewerkt om alles goed en vlot te laten functioneren. De werkhervatting om 240 personeelsleden terug en veilig aan het werk te krijgen is een pak vlotter verlopen dan we in onze meest optimistische plannen hadden durven dromen.”
(Dirk Mertens - Commercieel verantwoordelijke Kaliber)
Over Kaliber

Productinnovatie
“We zijn blij en uiterst dankbaar dat we onze klanten, partners en medewerkers betrouwbaarheid en stabiliteit kunnen bieden. Dit is vooral te danken aan onze brede productportfolio en onze stabiele toeleveringsketen met eigen productiefaciliteiten wereldwijd. Zelfs tijdens de coronaviruscrisis blijven we gefocust op productinnovaties en de ontwikkeling van nieuwe en duurzame producten.”
(Hermann Reichenecker - executive director Storopack)
Over Storopack

Positieve visie
“Beckhoff België is stabiel gebleven in de COVID-19 pandemie. De productie in Duitsland kon volledig verdergezet worden en wij waren in staat om nieuwe projecten aan te nemen. In combinatie met de stabiliteit in orders en de mogelijkheid om elke werknemer een home office te bieden, hebben wij geen beroep moeten doen op technische werkloosheid. Onze service naar klanten kon dan ook gegarandeerd blijven, waarbij de veiligheid van zowel medewerkers als klanten een topprioriteit bleef. Ons support-team werd vanaf 1 juli met een nieuwe support engineer versterkt. Wij hebben een positieve visie op de toekomst en verwachten een goed herstel van de economie in 2021.”
(Patrick Gielis – Zaakvoerder Beckhoff België)
Over Beckhoff

Overnames
“In tijden van Corona hebben we de tijd gehad om na te denken over onze manier van werken, zeker wat betreft mobiliteit & communicatie. Trustteam speelt hier een belangrijke rol bij zijn 3.000 klanten. Het is belangrijk dat we de nodige expertise in huis hebben. Recentelijk hebben we daarom 2 extra overnames gedaan, zijnde Softica & Nexis. Met die overnames kunnen we de krachten bundelen en bestaat onze organisatie uit een 200-tal medewerkers.”
(Pascal Pinket – CCO Trustteam)
Over Trustteam

Terug
Inschrijven nieuwsbrief Uw advertentie in onze nieuwsbrief?
Infotheek
Fiscaal memento 2019

Fiscaal memento 2019
 

Zwart geld op Belgische rekeningen

Zwart geld op Belgische rekeningen

Belastingstelsel financiële uitkeringen ikv crisis-overbruggingsrecht

Circulaire over het belastingstelsel van de financiële uitkeringen in het kader van het crisis-overbruggingsrecht
 

Wetstraat
Wet tot voorkoming van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme

Wet houdende diverse bepalingen tot voorkoming van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme en tot beperking van het gebruik van contanten - BS 5 augustus, p. 57.457

Wet tot wijziging van invoering van de elektronische consumptiecheques

Wet tot wijziging van diverse bepalingen met het oog op de invoering van de elektronische consumptiecheques - BS 17 augustus, p. 60.963

Koninklijk besluit tot wijziging van de boeken I en IV van het Wetboek van economisch recht

Koninklijk besluit tot wijziging van de boeken I en IV van het Wetboek van economisch recht met betrekking tot misbruiken van economische afhankelijkheid - BS 12 augustus, p. 59.654