Vinden

Digitalisering van arbeidsrechtelijke documenten

Hoewel het al sinds 2007 wettelijk mogelijk is om bepaalde arbeidsrechtelijke documenten elektronisch te verzenden, bijvoorbeeld de individuele rekening of afrekening of de prestatiestaat van de werknemer, stelt de N-VA vast dat heel wat werkgevers die documenten op papier blijven verzenden.

De partij pleit er dan ook opnieuw voor om het wettelijke principe om te keren en van de elektronische verzending van dergelijke documenten de norm te maken. Uiteraard zou de werknemer zich daartegen kunnen verzetten en eisen dat één of meerdere van zijn documenten hem opnieuw op papier worden bezorgd.
Lees meer

Terug
Inschrijven nieuwsbrief Uw advertentie in onze nieuwsbrief?
Infotheek
Vrijstellingsvoorwaarden waardeverminderingen op handelvorderingen na de crisis

Circulaire over de gevolgen van de crisis door het virus COVID-19 voor de toepassing van de vrijstellingsvoorwaarden van de waardeverminderingen op handelsvorderingen.
 

Gedematerialiseerde boekhouding

Gedematerialiseerde boekhouding - nieuwe documentatiemap

 

Centrale Raad voor Bedrijsleven - loonkostverslagen

Centrale Raad voor het Bedrijfsleven - Verslagen over de loonkosten

Wetstraat
Behoud tewerkstelling na terugtrekking VK uit de EU

Wet tot behoud van tewerkstelling na de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie - BS 25 maart, p. 17.834

Invoering overbruggingsrecht zelfstandigen en tijdelijke maatregelen COVID-19

 Wet tot wijziging van de wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen en tot invoering van tijdelijke maatregelen in het kader van COVID-19 ten gunste van zelfstandigen - BS 24 maart, p. 17.822

Invoering Notariële Aktebank

Koninklijk besluit houdende de invoering van de Notariële Aktebank - BS 24 maart, p. 17.634