Zoek bedrijf of activiteit

WIE?

FIRMA, DIRECTIELID, BTW, TELEFOON, FAX

WAT?

ACTIVITEIT, TREFWOORD, MERK, PRODUCT, SECTORINDEX

WAAR?

POSTCODE, GEMEENTE, KIES PROVINCIE
454.149 BEDRIJVEN - 766.009 DIRECTIE - EN KADERLEDEN

Top Meetings is een online newsletter die elke derde donderdag van de maand naar 47.000 beslissingsnemers verstuurd wordt.

Hieronder vindt u de meest recente editie, waarin zoals steeds een aantal exclusieve locaties voor meetings, seminaries, incentives, enz. voorgesteld worden.


 

 

Banner DINANT EVASION

 

Housetobe-120x150

The House To Be is zoveel meer dan een meeting-, opleidings- of business-centrum. Het is een plek met een thuisgevoel die je creativiteit, potentieel en goed gevoel stimuleert. Want pas dan is écht succes mogelijk. Leer en werk met hart en ziel. Geef naast je ratio ook je ‘body, mind & soul’ de ruimte. Kies voor bezield werken. Met 2, met 10, met 90 mensen… Kies voor een context waarin je zinvolle beslissingen neemt vanuit verbinding met jezelf en anderen. Verhoog je veerkracht en/of die van je medewerkers. Proef van ons aanbod om business en well-being te combineren. En van onze (h)eerlijke huisgemaakte gerechten. Alles onder één dak. Een simpel antwoord op de complexe materie om stress en burn-out in je organisatie te voorkomen. 


Krekelhof-120x150

Orangerie & Feestzaal Krekelhof in Kuringen is een unieke locatie voor het organiseren van feesten, recepties en seminars. Op het gelijkvloers bevinden zich de stijlvolle, polyvalente zalen; daarnaast een ruime orangerie op de eerste verdieping met een mooi uitzicht op de tuin en het Albertkanaal. Of het nu een verjaardagsfeest is, een communie of een bruiloft, gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen helpen je graag bij het samenstellen van een menu of een specifieke inrichting. Voor het menu wordt steeds gewerkt met verse ingrediënten seizoensproducten. Tijdig reserveren is de boodschap!


Marriott Ghent TM dec16

Ghent Marriott Hotel is gelegen aan de Korenlei, het historische hart van Gent en opende haar deuren 20 maart 2007. Het hotel beschikt over 150 uiterst comfortabele kamers en suites. Daarnaast zijn er 9 vergaderzalen, Poppi Coffee & Wine Bar, Brixx Cellar Lounge en een in-house culinair restaurant met terras en uitzicht over rivier de Leie en de historische gevels van de Graslei. Er is gratis WIFI. Gasten kunnen betalend parkeren in de eigen parkeergarage onder het hotel. Het hotel behoort al jaren tot de Europese top op het gebied van gastvrijheid en werd bekroond door TripAdvisor tot beste hotel van België. www.marriottghent.com

 U heeft mooie vergaderzalen? Een unieke locatie voor meetings, seminaries, congressen, bedrijfsfeesten of andere incentives?

Maak dan een persoonlijke afspraak met 47.000 eventmanagers, marketeers, HR- en PR-managers, management assistants, logistieke managers, salesmanagers en zelfs bedrijfsleiders. Kortom: zij die beslissen of ze hun volgende event bij u organiseren.
 
Stel uw concept voor via onze maandelijkse newsletter Top Meetings.

U communiceert in woord of beeld en kiest uit volgende mogelijkheden:
  • Visual van 500 pixels breed en 150 pixels hoog
  • Tekst van 8 regels met visual 120 pixels breed en 150 hoog
  • Wij zorgen ervoor dat uw creatieve boodschap in de mailbox van 47.000 beslissers terechtkomt, met een link naar een concreet aanbod op uw website.
Zo creëert u snel en efficiënt nieuwe leads.
 
Voor tarieven en reservaties: topregie@trendstop.be