Zoek bedrijf of activiteit

WIE?

FIRMA, DIRECTIELID, BTW, TELEFOON, FAX

WAT?

ACTIVITEIT, TREFWOORD, MERK, PRODUCT, SECTORINDEX

WAAR?

POSTCODE, GEMEENTE, KIES PROVINCIE
456.108 BEDRIJVEN - 767.034 DIRECTIE - EN KADERLEDEN

Top Meetings is een online newsletter die elke derde donderdag van de maand naar 47.000 beslissingsnemers verstuurd wordt.

Hieronder vindt u de meest recente editie, waarin zoals steeds een aantal exclusieve locaties voor meetings, seminaries, incentives, enz. voorgesteld worden.


Brussels-Kart-201705

Krekelhof-120x150

Orangerie & Feestzaal Krekelhof in Kuringen is een unieke locatie voor het organiseren van feesten, recepties en seminars. Op het gelijkvloers bevinden zich de stijlvolle, polyvalente zalen; daarnaast een ruime orangerie op de eerste verdieping met een mooi uitzicht op de tuin en het Albertkanaal. Of het nu een verjaardagsfeest is, een communie of een bruiloft, gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen helpen je graag bij het samenstellen van een menu of een specifieke inrichting. Voor het menu wordt steeds gewerkt met verse ingrediënten seizoensproducten. Tijdig reserveren is de boodschap!


Kaban Kapellerput_120

Kapellerput is een zelfstandig hotel, gelegen op een 25 hectare landgoed, dichtbij Eindhoven. Laat je verrassen door de unieke meetingconceptenboomhut KABAN, HET HUIS VAN, pop-up buitenzalen, innovatieve werkruimte #DeVernieuwing en het buitentheater. Kapellerput beschikt over 97 hotelkamers, 20 conferentiezalen, wifi, restaurant, hotelbar en diverse terrassen. Kapellerput staat voor innovatie, hoge kwaliteit, rust, ruimte, design, natuur, kleurrijke kunst, ontspannen sfeer en persoonlijke aandacht. Een goede balans tussen inspiratie putten uit de natuur, optimale gastvrijheid en werkplezier is het uitgangspunt voor het brengen van MeetingGeluk(t). Het eigentijdse F&B product wordt gekenmerkt door een combinatie van vakmanschap, innovatie, regionale producten en een eigenzinnige twist met een hoog service- en kwaliteitsniveau. www.kapellerput.nl


Jada Events_120x150px Ziet u door het bos de bomen niet meer? De zoektocht naar een geschikte locatie, een passend thema en de totaalorganisatie van uw volgende event kan u soms de nodige stress bezorgen. Maar geen nood: JADA events helpt u graag verder! Wij kennen de markt door en door en maken op maat gemaakte events, volledig afgestemd op jullie wensen. Wij starten met een open gesprek, geven advies en maken vervolgens kosteloos verschillende voorstellen op. Daarna halen we steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is. Daag ons dus gerust uit, want we zien het nu al helemaal zitten. Waarvoor kan je bij ons terecht? De organisatie van o.a. personeels- en klantenfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubilea … Ons doel blijft om 'positieve emoties' op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/dienst. Morgen ook voor jullie bedrijf? Contacteer ons vrijblijvend via info@jada-events.be of bel naar Danny Kayser – 0496.38.97.90.
 

DINANT EVASION avril-2017 Zin om de platgetreden paden te verlaten voor uw volgende vergadering of team event? Wat denkt u van verzamelen in hartje Ardennen, in het prachtige decor van de Maasvallei? Kies uw formule! Aan boord van de prestigieuze boot “Le Sax” komt u samen in een warme en comfortabele ambiance. Houdt u van groene bijeenkomsten en activiteiten in de buitenlucht? Dinant Aventure ontvangt u het hele jaar door midden in een prachtig natuurpark van 18 hectare. Last but not least is er de afvaart van de Lesse, een traditie onder de teambuilding-activiteiten. Beleef deze ervaring opnieuw in de vernieuwde vorm van een 'Lesse Trophy', een race van 12 km in combinatie met raadsels en opdrachten! Voor meer informatie, bezoek www.dinant-evasion.be

U heeft mooie vergaderzalen? Een unieke locatie voor meetings, seminaries, congressen, bedrijfsfeesten of andere incentives?

Maak dan een persoonlijke afspraak met 47.000 eventmanagers, marketeers, HR- en PR-managers, management assistants, logistieke managers, salesmanagers en zelfs bedrijfsleiders. Kortom: zij die beslissen of ze hun volgende event bij u organiseren.
 
Stel uw concept voor via onze maandelijkse newsletter Top Meetings.

U communiceert in woord of beeld en kiest uit volgende mogelijkheden:
  • Visual van 500 pixels breed en 150 pixels hoog
  • Tekst van 8 regels met visual 120 pixels breed en 150 hoog
  • Wij zorgen ervoor dat uw creatieve boodschap in de mailbox van 47.000 beslissers terechtkomt, met een link naar een concreet aanbod op uw website.
Zo creëert u snel en efficiënt nieuwe leads.
 
Voor tarieven en reservaties: topregie@trendstop.be